Termeni și condiții

1. Introducere Bine ați venit pe site-ul Bright Technology. Prin accesarea și utilizarea acestui site, vă angajați să respectați următorii termeni și condiții, împreună cu toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală Conținutul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri și software, este proprietatea Bright Technology și este protejat de legile privind drepturile de autor și marcile comerciale. Utilizatorii pot accesa și utiliza conținutul doar pentru uz personal și ne-comercial, cu respectarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuală.

3. Utilizarea Site-ului Site-ul Bright Technology poate fi utilizat doar în scopuri legale și într-un mod care nu încalcă drepturile altora sau restricționează sau inhibă utilizarea și bucuria site-ului de către orice terță parte.

4. Limitarea Răspunderii Bright Technology nu garantează că site-ul va fi disponibil în mod constant sau fără întreruperi și erori. Compania nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere sau daună care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Bright Technology își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor fi postate pe site și vor deveni efective imediat.

6. Jurisdicție Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a da efect principiilor conflictului de legi.

7. Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la [adresa de email].

8. Politica de Anulare și Rambursare Detaliază politica afacerii tale în ceea ce privește anulările, rambursările sau returnările produselor sau serviciilor oferite. Acest lucru este crucial pentru magazinele online sau pentru orice altă afacere care vinde produse sau servicii.

9. Crearea de Conturi Dacă site-ul tău permite utilizatorilor să creeze conturi, descrie procesul de înregistrare, responsabilitățile utilizatorilor legate de păstrarea confidențialității datelor de autentificare și consecințele posibile ale abuzului de conturi.

10. Legături către Alte Site-uri O secțiune care clarifică poziția afacerii tale față de linkurile către alte site-uri web, subliniind că nu ești responsabil pentru conținutul sau practicile acestor site-uri terțe.

11. Interdicții Specifică acțiunile strict interzise pe site, cum ar fi postarea de conținut ilegal, abuziv, defăimător, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altora sau care conține software dăunător.

12. Contribuțiile Utilizatorilor Dacă site-ul tău acceptă contribuții de la utilizatori (cum ar fi comentarii, postări pe bloguri, încărcări de fișiere), clarifică regulile pentru aceste contribuții și drepturile pe care le reții asupra acestor materiale.

13. Indemnizarea O clauză prin care utilizatorii sunt de acord să protejeze și să nu facă răspunzătoare afacerea pentru cererile, pierderile, daunele, costurile și cheltuielile rezultate din încălcarea Termenilor și Condițiilor sau din utilizarea necorespunzătoare a site-ului.

14. Divizibilitatea Dacă o parte a Termenilor și Condițiilor este considerată nevalidă sau inaplicabilă, aceasta nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

15. Renunțare Clarifică faptul că, dacă nu exerciți sau aplici orice drept sau prevedere din Termenii și Condițiile prezentate, acest lucru nu constituie o renunțare la acel drept sau prevedere.

    Contactează-ne!

    Sau suna direct la 0756 099 058