Despre noi

Prezentare

Bright Technology Consult (BTC) înființată în 2004 și-a propus să ofere clienților săi produse și servicii de cea mai buna calitate. Pentru acest lucru am încheiat parteneriate cu diferite companii de renume in domeniul protejării conductelor, vaselor și a aparatelor de măsură și control din diferite industrii: petrol si gaze, chimică, construcției navale, energetică, farmaceutica, alimentară, construcții, etc.

Firma Bright Technology Consult este prezentă pe piața din România ca unic importator al companiilor internaționale:

Thermon Manufacturing (USA ) - producător de cabluri electrice de încălzire (însoțitori electrici) precum si accesoriile necesare sistemului de încălzire pentru  mediu normal sau pentru mediu cu pericol de explozie.

Peppers Cable Glands Ltd (UK) - producător presetupe si accesorii pentru mediu normal cat și pentru mediu cu pericol de explozie.

Intertec Hess GmbH ( Germania ) - producător de incinte de protecție din poliester armat cu fibră de sticlă, precum și accesoriile aferente acestor incinte.

Cortem (Italia) -producător de echipamente electrice pentru medii cu pericol de explozie. 

Bright Technology Consult oferă clienților soluții complete de proiectare, livrare și asistență la montaj: a sistemelor de încălzire electrică, protecție a instrumentației, precum si diferite soluții ce implica echipamente electrice (iluminat, cutii comandă si control, tablouri electrice, etc) atat pentru medii normal industriale, dar mai ales pentru medii cu pericol de explozie (ATEX). Pentru a veni in sprijinul clienților noștri, putem oferi diferite servicii complementare de instalare sau consultanță tehnica.

Firma Bright Techonology Consult  oferă produse și servicii și în domeniul energiei regenerabile, fiind conectată mereu la cele mai noi tehnologii din domeniu și colaborând cu producători și furnizori renumiți de panouri fotovoltaice și accesorii printre care:

Huawei Technologies Co., Ltd (China) - Proiectează, dezvoltă, produce și vinde echipamente de telecomunicații, electronice și diverse dispozitive inteligente.

Canadian Solar Inc. (Canada) – Producator de module solare fotovoltaice și derulează proiecte solare la scară largă.

Rolec EV (UK) - producătorii celei mai mari game din Marea Britanie de încărcătoare rapide inteligente AC și DC, potrivite pentru toate locațiile.

Ne găsești aici

    Contactează-ne!

    Sau suna direct la 0756 099 058